AntonOgzon 2014.05.02. 16:01

Az Időkerék miatt lépünk ki az Unióból

5990754_f9c376a8f52a23044418206f7e07e083_x.jpg

Az Európai Uniós csatlakozásra készült, ám mára használhatatlanná vált időkerék elbontásával kapcsolatban felvetődött egy logikus kérdés:
"Mi szükség van az ugyan ilyen hatásfokkal működő Unióra."

A képviselők napirend előtt szavaztak a kérdésben, ami 2/3-os többséggel a kilépést támogatta. Az eredményt rögtön ki is tweetelték és Magyarország facebook állapotát is átállították 'single'-be. De a formaiságok végett küldtek egy emailt is az Európai Parlamentnek.
Orbán Viktornak is ez egyfajta elégtétel. Eleve frusztrálta, hogy nem ő léptette be az országot és egyébként is már elege lett a folyamatos vegzálásokból is, melyet az Európai Parlamentben kellett elszenvednie.

-"én nem ehhez vagyok szokva..." - ragadtunk ki egy részletet a szövegkörnyezetből.

A miniszterelnök, hogy kompenzáljon és hogy megmenekítse hazánkat a függetlenség tengerén való hánykódástól, azonnal tárgyalásokat kezdett az Ázsiai Unióval. Oroszország és Kína méltányolta a kezdeményezést és elmondták, hogy nemcsak egy nyugati stratégiai bázist látnak bennünk. Hanem akár Ázsia új, nyugati határát is. 

-Már a télen megkezdtük a bővítést Ukrajnában, de hamarosan annektáljuk a kis balti államocskákat is. - jelentette ki Vladimir Putyin orosz elnök.

Arra azonban nem reagált, hogy egyes hírek szerint az Ázsia határát jelentő Ural-hegységet is áthordanák Lengyelországba.

-Jó előérzeteim vallak. Szerintem ők befogadnak minket. De ha mégse, még mindig ott van Észak-Afrika vagy Skandinávia, akikhez csatlakozhatunk. - summázta a találkozót Orbán Viktor.

EU falling star.jpg

Címkék:orbán eu parlament európa unió ázsia putyin időkerék oroszok Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://antonogzon.blog.hu/api/trackback/id/tr716103696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása