AntonOgzon 2014.05.13. 10:28

Leminősíti a Moody's-t Kolonicsné Kiss Piroska

Felkorbácsolta a nemzetközi gazdaság vizeit a sárkeresztesi Kolonicsné Kiss Piroska független piaci elemző aktuális értékelése. Amelyben az országok és gazdasági személyek hitelképességének rangsorolása és a nagybani árak mellett, most kivételesen más hitelminősítők munkájára is kitért.

11340.JPG

Ez leginkább a Moody's csoportot érinti. Ami a K?4 - azaz Kit érdekel? négyes - csoportjából egyenesen a H8 - azaz Humbug 8 kategóriába került. A roppant szigorú átminősítés oka, hogy nem tudta tovább tolerálni amatőrizmusukat és a gazdaságra gyakorolt spekulatív hatásukat. 
Ennek következtében megkérdőjeleződik minden általuk hozott értékelés hitelessége és nagy átalakulások várhatóak a gazdaság minden szintjén. Portugália és Görögország fellélegezhet. A megszégyenült Moody's-hoz pedig folyamatosan érkeznek az óvodás csoportok, akik körbeállják és kinevetik őket.

063.JPG

A képen a rettegett kockás (négyzetrácsos) füzet, amelyben Kolonicsné mindent számon tart.

Címkék:gazdaság piac hitel moodys nagybani kolonicsné Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://antonogzon.blog.hu/api/trackback/id/tr166146547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása