AntonOgzon 2014.05.04. 17:04

Újabb Windows frissítések várhatóak a Microsofttól

A Microsoft ugyan bejelentette, hogy felhagynak a Windows XP támogatásával, de  mégis megesett a szívük a kitartó felhasználókon és a napokban kiadtak egy frissítést. A nagy sikerre való tekintettel további verziók updatelését tervezik. Első körben a 98 és 95 rendszerekre, de a távlati tervek között szerepel a fa- és műanyag keretes ablakok támogatása is. 

old windows.jpg

A Windows operációs rendszer jelenleg a 8.1-es verziójánál tart és generációról-generációra számos új és hasznos elem került beépítésre.. A mai szemmel megmosolyogtató nyílászáró rendszerek még nem voltak egérrel kezelhetőek és az ALT+F4-el sem lehetett bezárni őket.

Továbbá nincs se beviteli mező, se aktív kijelző felület, a menüsor is csak a 3.1-es verzióban került bevezetésre. Lényegében egy keret volt transparens backgrounddal a többi layer előtt. De a legrosszabb, hogy a munkaterület abból állt, hogy időnként manuális tisztítást igényelt. 

Címkék:microsoft windows xp frissítés 98 95 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://antonogzon.blog.hu/api/trackback/id/tr496117701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása