AntonOgzon 2014.05.06. 08:16

Breaking news - Tüntetés a MTV székház előtt

Nem kell megijedni, ezúttal nem Mazsolát és Tádét akarják kiszabadítani, mint az történt 2008-ban. A jelenlegi -egyelőre békés- tüntetés célja a hírműsorok konkretizálásának elérése. Egyre több embernek lett elege abból, hogy a hírek nem elég egyértelműek és találgatásokra adhatnak okot. Felháborítónak tartják, hogy az állami pénzen működő televízió nem képes arra, hogy az emberek helyett véleményt alkosson.

-Elég nekem, hogy egész nap robotolok. Este fáradtan, a tévé előtt már nem akarok kérdések és ideológiák közt őrlődni. Mondják meg nekem konkrétan, mi az amit tudnom kell és kész! - mondta egy, az arca kitakarását kérő férfi.
-A gyerekeknek se jó az ilyen tartalom, mert utána mindig hozzánk jönnek a kérdéseikkel. - tette hozzá a mögötte álló hölgy.

Tehát az indulatok már lángolnak, a székház még nem. De reméljük nem is teremtünk belőle hagyományt, mint az olimpiai lángból.

4343643_81b96efed4e901c7a9951b67f888b7c8_m.jpg

Címkék:hírek breaking tüntetés MTV Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://antonogzon.blog.hu/api/trackback/id/tr196117731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása