AntonOgzon 2014.05.09. 09:52

Google GLASS fiaskó

Világszerte közfelháborodást keltett a Google bejelentése, miszerint az új Google szemüvegeket össze akarják kapcsolni a Street view-al. Ezáltal betekintést nyerhetnénk a világ azon szegleteibe is, ahová a kamerás autók nem tudtak behajtani. Lezárt utcákba, terekre, lépcsőházakba és lakásokba.

Sokan a  street viewot eddig is az intim szféra megsértésének tartották. Szerintük ez a mostani pedig egyenesen annak az előjáték nélküli, száraz fasszal pénisszel való megerőszakolása. Ezeket a vádakat a Google túlzónak és sértőnek tartotta. Hangsúlyozták, hogy a szemüveget használók felelősek az esetleges kellemetlenségekért és jogsértésekért.  Hosszas komment-váltás után végül kiegyeztek egy sokkal kifinomultabb és érzékletesebb hasonlatban:

"Sokkal inkább olyan mintha feldugtak volna egy méretes vibrátort az emberiség ánuszába és a távkapcsolót odalökték volna pár kíváncsi csimpánz elé." - vonták le a végső következtetést.

Tehát a technika eme vívmányának fogadtatása meglehetősen vegyes. Talán a Gergely-naptár bevezetése osztotta meg ennyire utoljára társadalmunkat.

"Engem aztán ne nézegessen senki, hogy mit főzök, vagy hogy be van-e vetve az ágy!" - tiltakozott Osváth Károlyné kisnyugdíjas.

"Végre nem kell otthon ülnöm ha vlogolni akarok. Mehetek a csajszikkal shoppngolni vagy szolizni közben. Tök jó!" - lelkendezett CHXYSW2:)64.

google-glass by A-Ogzon.jpg

Címkék:google street view glass Osváth Károlyné Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://antonogzon.blog.hu/api/trackback/id/tr566106514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása