AntonOgzon 2014.05.17. 15:46

Vicc embargó

A fejlődés és az emberi mohóság időről-időre meghozza áldozatát, legyen szó akár Amerika meghódításáról vagy egy fulladásba torkolló hot-dog evőversenyről. A technikai fejlődés révén mára tálcán kínálkozik minden olyan lehetőség, amelyért régen még keményen meg kellett dolgozni. Ezáltal a befektetett munka megtérülése után érzett elégedettség tovább növelte az újonnan szerzett javak értékét. Valamint az időbeli és anyagi ráfordítás is határozta is meg azt.

Az információs forradalomnak a szórakoztatásra gyakorolt hatása egyszerre lenyűgöző és tragikus. Két évtized alatt eljutottunk a viccújságoktól és a Zseb-Garfield-tól, a kör emaileken át, a facebook lájkolós képek, linkek áradatáig. De ennek meg is fizettük az árát. Mára annyira kitolódott az emberek humorérzékének az ingerküszöbe, hogy alig lehet őket már megnevettetni. Amíg 120 évvel ezelőtt a Megöntözött öntözőn patakzó könnyek közepette kacagott a kedves közönség, addig mára a legjobban kidolgozott poénok mellett is nihilikusan elsétálunk.

 

Ezért a világkormány elrendelte, hogy bármi áron is de ezt tendenciát meg kell állítani. Ehhez azonnali hatállyal statáriumot és vicc embargót vezetnek be. Akár az internet kontrollálása révén is megfékezik a humor és jókedv szabad terjedését.
-...még ha le is kell lezárunk miden gateway-t! - nyomatékosította nyilatkozatát Thomas A. Jürgendorf, az NOWG-IC szóvivője.

not-happy-with-your-insurance-policy-heres-what-to-do.jpg

Továbbá az emberek napi viccadagját is korlátozzák 1 viccre vagy vicces képre. A szóvicceket betiltják.

Címkék:vicc nyelv embargó világkormány Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://antonogzon.blog.hu/api/trackback/id/tr756160952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása