AntonOgzon 2014.05.18. 11:00

Újabb iskolai menza reform

Gyakran bírálják az oktatási rendszert, hogy csupa használhatatlan dolgot tanítanak a gyerekeknek és nem készítik fel őket a való élet kihívásaira. Ez most kicsit sem mondható el az új iskola étkeztetési rendszerről.

A különféle uniós- és kormánypályázatok, az agrár- és vidékfejlesztési rendszer valamint a Széchenyi program sikerein felbuzdulva és azokból ötletet merítve született meg a Kompetitív Iskolaétkeztetési Program. Melynek lényege, hogy a korábbi rendszerrel ellentétben nem jár alanyi jogon a gyerekeknek az étkezési lehetőség. Hanem különböző formanyomtatványok kitöltésével és házi fogalmazások beadásával pályázhatnak arra. A pályázatok elbírálása a tanárok és tanítók feladata lesz, ezért a gyerekeknek érdemes lesz a kedvükben járni és jó magaviseletet tanúsítani. 

menza.jpg

Továbbá elkerülendő, hogy az erősebb gyerek elvegye a gyengébb ebédjegyét, ezentúl a papír fecni helyett bőr alá juttatott RFID chipekkel végzik a számlák nyilvántartását.

Címkék:gyerek reform pályázat unió menza RFID kompetitív Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://antonogzon.blog.hu/api/trackback/id/tr136178256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása