AntonOgzon 2014.05.21. 18:51

Luxus QR árverést tartottak Londonban

A kevesebb több - mondják, akik mondják. Annyi azonban bizonyos, hogy a minimalizmus és letisztult formák szerelmesei hajlandóak megfizetni, hogy minél kevesebbet kapjanak a pénzükért. 

Vannak akik kivételesen magas összegeket is kifizetnek eme szenvedélyükért. Mint az történt most hétvégén is a Weatherby aukciós ház évenkénti IT árverésén. Idén is voltak első szériás antik hardverek és szoftverek szép számmal. Külön érdekesség, hogy egy magyar internet milliomos is jelen volt, aki végre szert tudott tenni egy különleges kiadású Windows 95 lemezre.

28825065_1_644x461_eredeti-windows-95-szoftver-cd-szolnok.jpg

A .com botrány óta a domain nevek iránti bizalmatlanság továbbra is fennáll. De az autofellatio.com így is 4,2 millió fontért kelt el.

Viszont az igazi meglepetést a QR kódok iránti megnövekedett kereslet okozta. Mindenki a minél egyszerűbb formai világú kódokra pályázott. Az alább látható darabokért szinte vérre menő csatározás indult el. Valamennyi 3,3 és 3,9 millió font között talált gazdára.

qr1.jpgqr3.jpgqr2.jpg

-Olyasmi érzés ilyen QR kódot birtokolni, mintha a telefonszámod az lenne, hogy 1 - fejezte ki örömét az egyik boldog tulajdonos. Továbbá elmondta, hogy nem tervezi elzárva tartani a műkincset. Épp ellenkezőleg, tisztasági betétekre fogja nyomtatni, hogy minden nőnek ő jusson az eszébe.

Címkék:árverés kód luxus aukció autofellatio qr QR kód Windows 95 Weatherby Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://antonogzon.blog.hu/api/trackback/id/tr66148611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása