AntonOgzon 2014.05.23. 12:49

Kivételes fogás Dániában

Különleges ábrás cet akadt dán halászok hálójába Koppenhága partjainál.

Egyedi jellege abban mutatkozik meg, hogy mintázata merőben eltér az északi tengerben eddig látott fajtársaitól. Míg döntő többségben német elektronikai készülékek rajzai, balesetvédelmi piktogramok és Ikea bútorok összeállítási ábrái a jellemző jegyek. Addig a hálóba akadt 9 méteres példány testét egyiptomi hieroglifák és szabadkőműves szimbólumok borították. Feltételezések szerint a cethal egészen a földközi tengerdél-keleti részéből úszhatott fel idáig. A Bela Tarr névre keresztelt rejtély megfejtéséhez neves tengerbiológusok mellett, bevonták a koppenhágai egyetem egyiptológia és kultúrantropológia professzorait is.
De egy, a kikötőben örömök után kutató részeg, román kőműves brigád is bekapcsolódott a munkálatokba. Akik illuminált állapotukban a professzorokat művezetőnek nézvén hozzá is láttak a tervek alapján az építkezéshez. Mindenféle tiltakozás dán nyelven hasztalannak bizonyult.

-Nici o problemă, șefu! Va fi gata în curând. - nyugtatták a fehér köpenyeseket a melósok és folytatták a piramis építését.

ábrás cet.jpg

Még nem tisztázott, hogy a bálna vissza a tengerbe, egy múzeumba vagy a tányérunkra kerül-e.
"Ha már a hálóban van vétek lenne nem megenni!" - hangoztatták a helyi vendéglősök.

Címkék:breaking bálna szabadkőműves román dán koppenhága ábrás cet ábrás bela tarr 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://antonogzon.blog.hu/api/trackback/id/tr406160966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sazoo 2015.07.17. 08:23:44

Elég szánalmas ez a blog, gyakorlatilag nulla humor tartalom, komoly hülyeség faktorral.
süti beállítások módosítása