AntonOgzon 2014.05.30. 00:21

Forradalmi újítás az autóiparban

A Star Trek effektus révén ismét valósággá vált egy régen teljesen valószerűtlennek hitt technikai megoldás, amiről PC játékosok milliói éveken át csak álmodoztak. A Toyota bejelentette, hogy elkészítették az első billentyűzettel irányítható autót.

Toyota_Concept_Coupe_by_Glacius_Projects.jpg

A WASD névere keresztelt koncepció autóból hiányzik a kormány és a pedálok. Ülések helyett kényelmes fotelekkel látták el, amelynek a karfájába az irányítást ellátó billentyűket is beépítettek. De bármely, szabványos USB porttal rendelkező billentyűzetet rácsatlakozhatunk majd.

wsad-or-wasd.png

A 2.0-ás verzióba már proporcionális billentyűket terveznek beépíteni. Azaz minél jobban nyomjuk, annál gyorsabban megy. Beteljesítve ezzel a gémerek egyik legrégibb vágyát.

Külön említést érdemel az is, hogy a grafikai megjelenítése nagyon realisztikus. Az pedig, hogy milyen pályát töltünk be már csak rajtunk múlik.

Címkék:autó toyota koncepció autó forradalmi WASD 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://antonogzon.blog.hu/api/trackback/id/tr416232345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

conchita wurst 2014.05.31. 12:48:05

10 éve senki nem játszik autóstémát billentyüzettel, hanem FFback kormányokkal..:) Igaz úgy nem lett volna sajtóhír a dologból.
süti beállítások módosítása